Als Kloster Morgenmad

Kvart-, halv- eller helpension

 

Hvis du har set ”Badehotellet” og synes, det ser hyggeligt ud, når gæsterne mødes til måltiderne i spisestuen – så vil du også synes, det er hyggeligt at spise med her på klosteret. Vores spisestue og måden det foregår på, er nærmest som klippet ud af filmen.

 

Du vælger selvfølgelig selv, hvor mange af måltiderne du har lyst til at spise hos os. Eneste ”regel” er, at du siger til senest dagen før, så vi har mad nok.

Vi er ret spændte på, om vi mon også får besøg af en hr. Weise :-) 

Morgenmad

Vores morgenmad består af nybagte klosterboller, ost, marmelade, pålæg, frisk frugt, most, kaffe/the, og hertil finder køkkenet ofte på lidt ekstra.

Morgenmad serveres på alle hverdage fra kl. 07.00 og i weekenderne fra kl. 08.00.

 
Morgenmad koster kr. 100 pr. person.

 

Frokost

Vores frokost er pakket som ”to-go”, og det betyder, at den er lige til at tage med på dagens vandretur, eller hvad der nu er på programmet. Du er selvfølgelig også velkommen til at finde et hyggeligt hjørne på klosteret og nyde den her.

Indholdet varierer fra dag til dag, men du kan som udgangspunkt regne med, at der er en form for rug-sandwich med lækkert fyld, et grønt indslag fx en salat eller forskelligt gnavegrønt, frugt og en lille afrunding. 

En to-go-frokost koster kr. 100 pr. person.

Aftensmad

Vi har ikke en restaurant med et stort menukort. I stedet tilbyder vi en dagens to-retters-aftenmenu, som vi sammensætter efter årstiden. Vi forsøger at lave noget, de fleste kan lide, og vi lover, at det altid er mad lavet fra bunden.

Vores køkken tager så vidt muligt udgangspunkt i lokale råvarer, og mere og mere også i råvarer fra vores egne haver. 

 

Vi spiser kl. 18.30, og aftenmenuen koster kr. 200 pr. person.

Bemærk, at vores køkken holder lukket søndag aften, og at vi forbeholder os retten til at aflyse de dage, hvor der kun er få tilmeldte. Hvis vi er nødt til at aflyse, giver vi de tilmeldte en personlig besked.

På vores lukkedage henviser vi fx til vores naboer på Hotel Baltic, som ligger i gåafstand fra klosteret. Husk at bestille bord.

Sønderjysk kaffebord

I samarbejde med Destination Sønderjylland arrangerer vi hele sommeren sønderjysk kaffebord. Billetter er blevet revet væk, og vi har desværre ikke flere ledige pladser.