Spisestuen_edited.jpg

Kvart-, halv- eller helpension

 

Hvis du har set ”Badehotellet” og synes, det ser hyggeligt ud, når gæsterne mødes til måltiderne i spisestuen – vil du også synes, det er hyggeligt at spise med her på klosteret. Vores spisestue og måden det foregår på, er nærmest som klippet ud af filmen.

 

Du vælger selvfølgelig selv, hvor mange af måltiderne du har lyst til at spise hos os. Eneste ”regel” er, at du siger til senest dagen før, så vi har mad nok.

Morgenmad

Vores morgenmad består af nybagte klosterboller, ost, marmelade, pålæg, frisk frugt, most, kaffe/the, og hertil finder køkkenet ofte på lidt ekstra.

Morgenmad serveres på alle hverdage fra kl. 07.00 og i weekenderne fra kl. 08.00.

 
Morgenmad koster kr. 100 pr. person.

 

Frokost

Vores frokost er pakket som ”to-go”, og det betyder, at den er lige til at tage med på dagens vandretur, eller hvad der nu er på programmet. Du er selvfølgelig også velkommen til at finde et hyggeligt hjørne på klosteret og nyde den her.

Indholdet varierer fra dag til dag, men du kan som udgangspunkt regne med, at der er en form for grov-sandwich med lækkert fyld, et grønt indslag fx en salat eller forskelligt gnavegrønt, frugt og en lille afrunding. 

En to-go-frokost koster kr. 100 pr. person.

Aftensmad

Vi har ikke en restaurant med et stort menukort. I stedet tilbyder vi en dagens to-retters-aftenmenu, som vi sammensætter efter årstiden. Vi forsøger at lave noget, de fleste kan lide, og vi lover, at det altid er mad lavet fra bunden.

Vores køkken tager så vidt muligt udgangspunkt i lokale råvarer, og mere og mere også i råvarer fra vores egne haver. 

 

Vi spiser kl. 18.30, og aftenmenuen koster kr. 200 pr. person.

Bemærk, at vores køkken holder lukket søndag aften, og uden for sæson forbeholder vi os retten til at aflyse de dage, hvor der er for få tilmeldte. I så fald giver vi selvfølgelig de tilmeldte besked inden middag, så det er muligt at nå at finde en anden løsning.

Der er masser af dejlige restauranter og deli's i Sønderborg  og omegn. Vi guider gerne - I siger bare, hvad I er til.

Sønderjysk kaffebord

I samarbejde med Destination Sønderjylland har vi hele sommeren haft sønderjysk kaffebord. Billetterne blev blevet revet væk, og det var en stor succes.

Det er et stort arbejde at bage til, og vi puster derfor lige lidt ud på bage-fronten. Det er også baggrunden for, at der lige nu ikke er flere kaffeborde i kalenderen.