Als Kloster Morgenmad

Kvart-, halv- eller helpension

 

Hvis du har set ”Badehotellet” og synes, det ser hyggeligt ud, når gæsterne mødes til måltiderne i spisestuen – så vil du også synes, det er hyggeligt at spise med her på klosteret. Vores spisestue og måden det foregår på, er nærmest som klippet ud af filmen.

 

Du vælger selvfølgelig selv, hvor mange af måltiderne du har lyst til at spise hos os. Eneste ”regel” er, at du siger til senest dagen før, så vi har mad nok.

Vi er ret spændte på, om vi mon også får besøg af en hr. Weise :-) 

Morgenmad

Vores morgenmad består af nybagte kerneboller, ost, marmelade, pålæg, frisk frugt, juice, kaffe/the, og hertil finder køkkenet ofte på lidt ekstra.


Du kan få din morgenmad på en bakke foran din dør, eller du kan vælge at nyde den i spisestuen. Morgenmad serveres på alle hverdage fra kl. 07.00 og i weekenderne fra kl. 08.00.

 
Morgenmad koster kr. 100 pr. person.

 

Frokost

Vores frokost er pakket som ”to-go”, og det betyder, at den er lige til at tage med på dagens vandretur, eller hvad der nu er på programmet. Du er selvfølgelig også velkommen til at finde et hyggeligt hjørne på klosteret og nyde den her.

Indholdet varierer fra dag til dag, men du kan som udgangspunkt regne med, at der er en form for rug-sandwich med lækkert fyld, et grønt indslag fx en salat eller forskelligt gnavegrønt, frugt og en lille afrunding. 

En to-go-frokost koster kr. 100 pr. person.

Aftensmad

Vi har ikke en restaurant med et stort menukort. I stedet har vi dagens to-retters-menu, som vi sammensætter efter årstid og råvarer. Vi lover til gengæld, at det altid er god mad lavet fra bunden.

Vores køkken tager så vidt muligt udgangspunkt i lokale råvarer og på sigt også i råvarer fra vores egne haver. 

 

Vi spiser kl. 18.30, og dagens to-retters-aften-menu koster kr. 200 pr. person.

Sønderjysk kaffebord

I samarbejde med Destination Sønderjylland arrangerer vi hele sommeren sønderjysk kaffebord. Billetter er blevet revet væk, og vi har desværre ikke flere ledige pladser.