top of page
Spisestuen_edited.jpg

Kvart-, halv- eller helpension

 

Hvis du har set ”Badehotellet” og synes, det ser hyggeligt ud, når gæsterne mødes i spisestuen – vil du også synes, det er hyggeligt at spise morgenmad her på klosteret. Vores spisestue og måden det foregår på, er nærmest som klippet ud af filmen.

På de fleste dage åbner Abbedissen op ad dagen. Abbedissen er vores hyggelige klon af en bar, café og restaurant - se mere nedenfor.

Morgenmad

Morgenmaden til vores hotelgæster består af nybagte klosterboller, ost, marmelade, pålæg fra Als Pølser, lokal most, kaffe/te, og hertil finder køkkenet altid på lidt ekstra.

Morgenmad serveres på alle hverdage fra kl. 07.00 og i weekenderne fra kl. 08.00.

 
Morgenmad koster kr. 100 pr. person.

 

Frokost to go

Bor du hos os, er det muligt at få pakket en ”frokost-to-go”, og det betyder, at den er lige til at tage med på dagens vandretur, eller hvad der nu er på programmet. 

Indholdet varierer fra dag til dag, men du kan som udgangspunkt regne med, at der er en form for grov-sandwich med lækkert fyld, et grønt indslag fx en salat eller forskelligt gnavegrønt og en lille sød afrunding. 

En frokost-to-go koster kr. 100 pr. person.

Aftensmad

I søstrenes gamle bibliotek har vi Abbedissen, der er en hyggelig sammensmeltning af en bar, en café og en restaurant. Her kan du få en lækker kop kaffe, en god drink eller et godt måltid. 

 

Hvis du som hotelgæst, giver os besked inden kl. 12 på dagen, lover vi til gengæld, at der altid vil være en plads til dig.  

På de dage, hvor Abbedissen har lukket, er der heldigvis masser af dejlige restauranter og deli's i Sønderborg  og omegn. Vi guider gerne.

bottom of page