top of page

Reservationspolitik - hotel 

Booking af værelser

Værelserne betales ved booking, og du kan herefter afbestille med fuld refusion helt frem til kl. 15.00 dagen før ankomst. Ved senere afbestilling er der ikke refusion.


Booking af værelser til grupper

Er I en gruppe, der booker fire værelser eller flere, betales i stedet 50% af værelsernes pris i reservationsgebyr. Reservationsgebyret modregner vi selvfølgelig i den endelige afregning ved afrejse.

En gruppereservation kan afbestilles med fuld refusion indtil to uger før ankomst. Ved senere afbestilling refunderes reservationsgebyret ikke.


Tjek ind
Vi har indtjekning fra kl. 15.00 og frem til kl. 18.00. Ankommer du senere, giver du os bare besked, og vi aftaler, hvor du kan finde nøgle mv.
 

Tjek ud
Du har værelset til rådighed frem til kl. 10.00 på hverdage og kl. 11 i weekender/på helligdage,  


Rygning
Det er kun tilladt at ryge udenfor.

 

Kæledyr

​I vores værelser i stueetagen (Søster Maria, Søster Teresa og Søster Madelaine) kan du efter aftale medtage en stille og rolig hund. Der er i så fald et rengøringstillæg på kr. 150 pr. overnatning. 

Øvrigt

Der er fri Wi-Fi på alle værelser.

Der er adgang til gratis kaffe/te i forbindelse med værelserne under hele opholdet. 

Medbragte føde- og drikkevarer må kun nydes på værelserne og den eventuelt tilhørende terrasse/altan. Øvrige områder har serveringstilladelse.

 

Vi forbeholder os retten til prisændringer, og vi tager forbehold for nye/ændrede skatter/afgifter/råvarepriser samt trykfejl i eventuelle annoncer/opslag mv.
 

Betaling sker i danske kroner, og alle priser er inkl. moms med mindre, andet er angivet.

bottom of page