top of page

Glamping på Als Kloster

Den fine video er produceret af Bed & Nature, der en del af TOUR-BO-projektet (Tourism Cross-Border finansieret af

Den Europæiske Fond for Regionaludvikling).

Vær opmærksom på, at der først er en generel intro.

Als Kloster starter fra 0:20

På Als Kloster har du også mulighed for glamping. Glamping er en sammentrækning af ordene ”glamour” og ”camping”, og det dækker over en luksuriøs form for camping, hvor du kan få frisk luft og smukke naturoplevelser uden at gå på kompromis med komforten.

Vi har tre glamping-hytter, der alle er bygget i den hyggelige cirkusvogn-stil. De er hver 13-14 m2 og indrettet som små hotelværelser. Der er en god dobbeltseng, en lille hyggekrog, et lille tekøkken med mulighed for at lave kaffe/te, og rundt om har de en terrasse og et udemiljø med bålsted.

De er synd at lave ekstra opredninger i hytterne - det bliver for crowded. Hvis I er mere end to, kan I enten leje en hytte mere, eller kontakte receptionen for at drøfte mulighederne.  

Hytterne ligger naturskønt i vores eng, og der er adgang til helt nye bad- og toiletfaciliteter i vores aftægt. 

Hytterne kan kun lejes for minimim to overnatninger ad gangen, og i overnatningsprisen er der inkluderet morgenmad til to personer.

Tag et kig på vores glamping-hytter nedenfor, og ønsker du at se flere billeder, ledige perioder eller at booke, klikker du på knappen "Book nu".

bottom of page