top of page

Klosterets søstre og brødre

På Als Kloster har vi 10 dobbeltværelser og hertil tre glamping-hytter. De er opkaldt efter de søstre og brødre, der har boet her.

Værelserne er forskellige og har hver deres charme. Fælles for dem alle er, at de er nyrenoverede og indrettet i en hyggelig nordisk stil.

Det er jo et gammelt kloster, og derfor har vi valgt TV og andre nymodens forstyrrelser fra. Vi kan dog hviske, at vi har indlagt Wi-Fi, og du kan derfor stadig hygge dig med dine egne digitale enheder. 

Værd at vide inden du booker

Als Kloster er primært rettet mod voksne, men det betyder ikke, at her er forbudt for børn. Det betyder dog, at vi ikke har fx legeplads, puslepladser, børnemenuer eller små juniorsenge. Mange kommer her for at nyde naturen og roen, og det vil vi gerne værne om. 

Du kan bo her på Als Kloster, hvad enten du er på romantisk ophold, om du går på Gendarmstien og trænger til lidt forkælelse, eller om du er på forretningsrejse og gerne vil bo i hyggelige omgivelser.  Hos os er sengene redt, der er håndklæder og hårtørrere nok til alle, og du kan under hele opholdet lave dig en kop kaffe/te.

Priserne på vores værelser er uden forplejning, og under fanen "Forplejning" kan du læse mere om, hvad vi tilbyder på den front. 

Ønsker du at se flere billeder, ledige perioder eller booke, klikker du på knappen "Book nu".

bottom of page