Als Kloster emmer af
historie og hygge, og det er denne helt særlige stemning, vi vil glæde os til, at du oplever som gæst hos os
Kære gæst
Her på Als Kloster emmer det af historie og hygge, og det er denne helt særlige stemning, vi vil glæde os til, at du oplever hos os.
Overskriften er ”det gode liv” – og vi lægger os i selen for at være gode værter, indrette med god stil og servere god mad lavet fra bunden. På sigt kommer vores køkken til at tage udgangspunkt i råvarer fra vores egne haver. Et kloster har nemlig altid både en køkkenhave, en urtehave og en frugthave – og dem er vi ved at genetablere.
Hvad enten du går, cykler, sejler eller kører hertil, er vi klar til at tage imod dig.
Velkommen hos os her på Als Kloster.
Marianne og Flemming
Klosterforstanderinde og -ude
Julefrokost 2025
Er I et mindre firma, en afdeling, en kortklub eller fx en flok venner, der mangler et hyggeligt sted at holde en julefrokost - så kom glad på klosteret en af følgende aftener:
🎄Fredag den 21. november 2025
🎄Lørdag den 29. november 2025
🎄Fredag den 5. december 2025
🎄Fredag den 12. december 2025
Der er ca. 40 pladser pr. arrangement, og I sidder selvfølgelig sammen ved jeres eget bord. Vi starter kl. 18.00 og slutter ved midnatstid.
I klosterkøkkenet har vi fokus på ærlig mad med god smag og kvalitet. Hos os får I fx ikke en færdig remoulade hældt op i en skål – vi bager, sylter og laver tingene selv. Hvis I sætter pris på hjemmelavet mad, er vi sikre på, at I vil synes om vores julefrokost.
Er I seks personer eller derunder, kan I reservere bord direkte via vores hjemmeside. Er I flere - kontakt os da via reception@alskloster.dk eller ring på 20 45 45 37 - så kigger vi sammen på mulighederne.
Husk, hvis I er flere end 20 personer, er I nok til at få jeres eget selskab, og på den måde kan også andre datoer komme i spil.

Årets julemenu indeholder som altid en række traditionelle retter, der får et lille klostertvist. Den røde tråd er gode råvarer og en masse lækre hjemmelavede elementer.
Velbekomme 🎄
Klosterets porresild med et strejf af citron
Stegte sild i eddike med friske rødløg og tranebær
Koldrøget laks med rævesauce
Friskpanerede fiskefileter med grov hjemmelavet remoulade
Sønderjysk surrib fra Als Pølser med sennep og sylt
Glaseret juleskinke med ovnbagte balsamico-rødbeder med et tvist af svesker
Røget andebryst på en bund af appelsiner og granatæbler
Æbleflæsk af æbler fra klosterhaven
Kålpølser med sennep, grønlangkål og små brune kartofler
Risalamande med tvistet topping
Et par gode oste med syltede juleblommer, portvinsnødder og hjemmebagt knækbrød
Hertil selvfølgelig godt brød, smør, krydderfedt mv.
DKK 375 pr. person

