Sønderjysk kaffebord

Mange af områdets gæster vil gerne opleve det sønderjyske kaffebord, og vi lokale går da heller ikke af vejen for god kage. Der er desværre bare ikke ret mange steder, man kan få det - og det har vi besluttet at gøre noget ved. 

Hele sommeren har vi hver onsdag og hver søndag sønderjysk kaffebord på klosteret. Første gang onsdag den 30. juni og sidste gang søndag den 8. august 2021, og er der efterspørgsel på mere, kan vi eventuelt forlænge perioden.

På vores kaffebord er der selvfølgelig alt, hvad der hører sig til på et rigtigt sønderjysk kaffebord.
Vi har studeret opskrifter, vi har prøvebagt, og vi har fundet frem til vores versioner. Vi er klar med både pomler, kringl, søstekaach, brø’tårte, strifftårte, goe raj, knepkaacher, fettkaacher osv., og hertil supplerer vi med forskellige ”sæson-kager”, der fx er bagt med frugter og bær fra klosterhaven.


Alle, der har prøvet at være til sønderjysk kaffebord ved, at det ikke er for tøsedrenge eller tøsetøser at få smagt på det hele. Der er brug for at skylle ganerne undervejs. Vi har masser af god stempelkaffe, et udvalg af dejlige teer fra vores lokale te-pusher ”Carstensens Tehandel” og frisk isvand i kandevis. Vi ved, der bliver brug for det :-).

Alle skal sidde godt, og derfor har vi begrænset antallet til 30 gæster pr. arrangement. Vil du gerne med, kan du se ledige datoer, tidspunkter og priser på den sønderjyske bookingportal, og det er også her, du kan købe en billet. 

Vi glæder os til at se en masse kageglade gæster her på klosteret. 

Genveje

Book dit ophold

  • Facebook
  • Instagram
Skærmbillede 2021-03-03 kl. 11.27.19.png
smoky-mountain-social-tripadvisor-certif

Virksomhedsdata

Als Kloster ApS

Søndre Landevej 156

DK-6400 Sønderborg

T +45 20454537

reception@alskloster.dk

CVR 41 59 45 86

Sydbank

Reg.nr. 8010

Konto   0001966937