top of page
IMG_1194.JPG

I Sønderjylland er vi ret vilde med kager, og det er vi selvfølgelig også her på klosteret.

Vi har udviklet vores egen version af et sønderjysk kaffebord. Vi kalder det for en sønderjysk kagesymfoni - se mere mere nedenfor. 

 

278763651_2831968763774494_5379515715251606147_n.jpg

Under fanen "Det sker" kan du måned for måned se, hvornår der er sønderjysk kagesymfoni.


​  

Husk at reservere bord - du kan vælge mellem kl. 14 eller kl. 15.

Sønderjysk kagesymfoni 

Tidligere har vi kørt med en række af de store sønderjyske kaffeborde, og vi lærte, at selv den mest kageglade kører træt, inden vi når til vejs ende. Vi lærte også, at det store udvalg ikke går ret godt i spænd med, at vi samtidig gerne vil være med til at begrænse madspildet.

Vi har derfor opfundet vores egen version - en sønderjysk kagesymfoni bestående af otte af de klassikere, som vi ved, de fleste går efter. De otte slags varierer vi lidt - men der vil altid være både boller, kringle, kiksekage og rugbrødslagkage.

En sønderjysk kagesymfoni koster kr. 200 pr. person, og det er inklusive ad libitum filterkaffe og te. Ønskes andre drikkevarer kan de selvfølgelig købes ved siden af. 

Vær opmærksom på, at der ikke er børnerabatter på vores åbne arrangementer. Ønsker du, at  barnet skal have sin egen stol og opdækning, er det fuld pris - og omvendt, hvis barnet er så lille, at det sidder ved en voksen og spiser med der, er barnet gratis. 

Vi tør godt sige, at en sønderjysk kagesymfoni er mere end rigeligt til, at du trænger til en gåtur på Gendarmstien bagefter. 

Vi sætter løbende nye symfoni-datoer op, og du kan altid se de aktuelle under fanen "Det sker".

bottom of page