Kage.jpg

Sønderjysk kaffebord

Mange af områdets gæster vil gerne opleve det sønderjyske kaffebord, og vi lokale går da heller ikke af vejen for god kage. Der er desværre bare ikke ret mange steder, man kan få det - og det har vi besluttet at gøre noget ved. 

I højsæsonen har vi hver onsdag og hver søndag sønderjysk kaffebord på klosteret. Første gang er søndag den 4. juli og sidste gang er den 8. august 2021. På vores kaffebord er der selvfølgelig alt, hvad der hører sig til på et rigtigt sønderjysk kaffebord. Vi har studeret opskrifter, vi har prøvebagt, og vi har fundet frem til vores versioner. Vi er klar med både pomler, kringl, søstekaach, brø’tårte, strifftårte, goe raj, knepkaacher, fettkaacher osv.


Alle, der har prøvet at være til sønderjysk kaffebord ved, at det ikke er for tøsedrenge eller tøsetøser at få smagt på det hele. Der er brug for at skylle ganerne undervejs. Vi har masser af god kaffe, et udvalg af dejlige teer fra vores lokale te-pusher ”Carstensens Tehandel” og frisk isvand i kandevis. Vi ved, der bliver brug for det :-).

Alle skal sidde godt, og derfor har vi et begrænset antal billetter pr. arrangement. Billetterne er revet væk, og vi har udsolgt helt frem til og med det sidste arrangement den 8. august 2021.