IMG_1194.JPG

I Sønderjylland er vi ret vilde med kager, og det er vi selvfølgelig også her på klosteret.

I caféens åbningstid kan vi altid trylle en kage eller to - og har du lyst til smage en hel stribe sønderjyske kager - så kig mere på vores symfoni nedenfor. 

278763651_2831968763774494_5379515715251606147_n.jpg

Der er pt. åbent for kaffe og kage fra onsdag til søndag mellem kl. 14-17.

Åbningstiden udvides i takt  med sæsonen, og når vi når frem til skolernes sommer- ferie, vil caféen have åbent hver dag.  

Sønderjysk kagesymfoni 

Sidste år lagde vi ud med en række af de store sønderjyske kaffeborde, og vi lærte, at selv den mest kageglade kører træt, inden vi når til vejs ende. Vi lærte også, at det store udvalg ikke går ret godt i spænd med, at vi også gerne vil bidrage til at begrænse madspildet.

I år har vi derfor opfundet en ny version - en sønderjysk kagesymfoni bestående af otte af de klassikere, som vi ved, de fleste går efter. De otte slags varierer vi lidt - men der vil altid være både boller, kringle, kiksekage og rugbrødslagkage.

En sønderjysk kagesymfoni koster kr. 150 pr. person, og dertil har vi et bredt udvalg af gode drikkevarer på menukortet. 

Vi tør godt sige, at en sønderjysk kagesymfoni er mere end rigeligt til, at du trænger til en gåtur på Gendarmstien bagefter. 

Der er mulighed for sønderjysk kagesymfoni på alle søn- og helligdage mellem kl. 14 og kl. 17. Indimellem sætter vi en ekstra dag op, og det vil vi i så fald altid fortælle om her på siden og via de sociale medier.

Husk altid at reservere bord, hvis du ønsker kagesymfonien. Vi vil være så kede af, hvis vi ikke har kage nok, eller du kommer til at gå forgæves.