Reservationspolitik

Værelser

Du betaler værelsesdelen ved booking. 

Er der behov for at afbestille, kan du gøre dette indtil kl. 15.00 dagen før ankomst med fuld refusion. Ved senere afbestilling er der ikke refusion.

Værelser - grupper

Er I en gruppe, der booker fire værelser eller flere, betaler I 50% af værelsernes pris i reservationsgebyr. Reservationsgebyret modregner vi selvfølgelig i den endelige afregning ved afrejse.

I kan afbestille indtil to uger før ankomst med fuld refusion af reservationsgebyret.  Ved senere afbestilling er der ikke refusion.

Værelser - generelt:
Check-in fra kl. 15.00
Check-ud      kl. 10.00 på hverdage og kl. 11 i weekender/på helligdage


Det er kun tilladt at ryge udenfor.

I vores værelser i stueetagen (Søster Maria, Søster Teresa og Søster Madelaine) kan du efter aftale medtage en rolig hund. Der er i så fald et rengøringstillæg på kr. 150 pr. overnatning. 

Der er fri Wi-Fi på alle værelser.

Der er adgang til gratis kaffe/te i forbindelse med værelserne under hele opholdet. 

Selskaber/mødearrangementer

Vi betragter jer som et selskab, når I er 8 personer eller flere. Det er vigtigt for os, at I får en god oplevelse, og derfor vil vi gerne aftale menuen på forhånd.

I betaler for det bestilte antal kuverter - dog har I mulighed for at reducere i antallet (op til 25%) frem til kl. 10.00 dagen før.

Har I brug for at afbestille hele selskabet, kan I gøre dette uden beregning frem til to uger før ankomst. Herefter vil en fuld afbestilling koste 25% af prisen for det samlede antal kuverter.