top of page

Reservationspolitik

Værelser

Du betaler værelsesdelen ved booking. 

Er der behov for at afbestille, kan du gøre dette indtil kl. 15.00 dagen før ankomst med fuld refusion. Ved senere afbestilling er der ikke refusion.

Værelser - grupper

Er I en gruppe, der booker fire værelser eller flere, betaler I 50% af værelsernes pris i reservationsgebyr. Reservationsgebyret modregner vi selvfølgelig i den endelige afregning ved afrejse.

I kan afbestille indtil to uger før ankomst med fuld refusion af reservationsgebyret.  Ved senere afbestilling er der ikke refusion.

Værelser - generelt:
Check-in fra kl. 15.00
Check-ud      kl. 10.00 på hverdage og kl. 11 i weekender/på helligdage


Det er kun tilladt at ryge udenfor.

I vores værelser i stueetagen (Søster Maria, Søster Teresa og Søster Madelaine) kan du efter aftale medtage en rolig hund. Der er i så fald et rengøringstillæg på kr. 150 pr. overnatning. 

Der er fri Wi-Fi på alle værelser.

Der er adgang til gratis kaffe/te i forbindelse med værelserne under hele opholdet. 

Selskaber/arrangementer

​I betaler for de bestilte antal kuverter/ydelser. Dog har I mulighed for at finjustere antallet (op til 15%) frem til kl. 10.00 dagen før.

Ved reservation af et selskab forfalder et reservationsgebyr på DKK 1.500. Gebyret vil blive trukket fra ved den endelige afregning, men refunderes ikke ved eventuel afbestilling.

​Har I brug for at afbestille hele arrangementet, kan I gøre dette frem til 8 uger før arrangementet uden yderligere betaling. Herefter og indtil 2 uger før arrangementet vil en fuld afbestilling koste 25% af prisen for de afbestilte kuverter/ydelser, og er der mindre end tre dage til, vil det koste 75% af prisen for de afbestilte kuverter/ydelser. 

bottom of page